Virkatodistuksen tilaus

Virkatodistukset voi tilata verkossa täyttämällä tilauslomakkeen alla olevasta linkistä. Puhelimitse todistuksen voi tilata kirkkoherranvirastosta tai sähköpostilla.

Virkatodistusten hinnat

Maksuttomat todistukset

Kirjuri-jäsentietojärjestelmästä tulostettu virkatodistus, joka koskee seurakunnan jäsenen yksittäistä tietoa (ns. elää-todistus), on maksuton.

8 euroa maksavat todistukset

Mikäli virkatodistukseen tulee enemmän tietoja (esim. puoliso, lapset, vanhemmat ja/tai muutot) ja kaikki tiedot löytyvät joko jäsentietojärjestelmästä tai perhelehtikortistosta (1963 alkaen), todistus maksaa 8 euroa.

30 euroa maksavat todistukset

Jos virkatodistukseen haetaan enemmän kuin yksi tieto vanhoista kirkonkirjoista (ennen vuotta 1963), todistus maksaa 30 euroa.

Maksullisen todistuksen lähettämisestä peritään lisäksi toimitusmaksu 5,50 euroa.