Virkatodistuksen tai sukuselvityksen tilaaminen

Virkatodistusten tekeminen siirtyi vuoden 2021 alussa Tampereen aluekeskusrekisteriin.

Virkatodistuksen ja sukuselvityksen perunkirjoitusta varten voi tilata Tampereen aluekeskusrekisteristä
suoraan myös sähköisellä lomakkeella.
 Sähköinen virkatodistustilaus

Jos sähköinen tilaus ei onnistu, tilauksen voi tehdä myös puhelimitse puh. 03  2190 700 (arkisin klo 9–15)
tai sähköpostilla: keskusrekisteri.tampere@evl.fi. Kaikki Tampereen aluekeskusrekisterin yhteystiedot löydät täältä. https://tampereenseurakunnat.fi/aluekeskusrekisteri

Virkatodistusten hinnat

9 euroa maksavat todistukset

Kirjuri-jäsentietojärjestelmästä tulostettu virkatodistus, joka koskee seurakunnan jäsenen yksittäistä tietoa (ns. elää-todistus). Mikäli virkatodistukseen tulee enemmän tietoja (esim. puoliso, lapset, vanhemmat ja/tai muutot) ja kaikki tiedot löytyvät joko jäsentietojärjestelmästä tai perhelehtikortistosta (1963 alkaen), todistus maksaa saman verran eli 9 euroa.

30 euroa maksavat todistukset

Jos virkatodistukseen haetaan enemmän kuin yksi tieto vanhoista kirkonkirjoista (ennen vuotta 1963), todistus maksaa 30 euroa.

Maksullisen todistuksen lähettämisestä peritään lisäksi toimitusmaksu 5,50 euroa.