Seurakunnan toimintaa

Seurakunta tarjoaa toimintaa monen ikäisille. Viereisestä navigaatiosta löydät eri kohderyhmien omat sivut, missä voi tutustua toimintaamme.

Tervetuloa mukaan toimintaan

Kihniö on hieman alle kahdentuhannen jäsenen seurakunta Lapuan hiippakunnan etelälaidalla. Seinäjoelle on matkaa vajaa sata kilometriä ja Tampereelle hieman enemmän. Paikkakunta on luonnonläheinen ja tarjoaa siten hyvät mahdollisuudet hiljentymiseen. Seurakunta kutsuu siihen lepoon, jonka Jumalan sana tarjoaa. Tässä sanassa Jeesus lausuu: "Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." (Matt. 11:28)

Kihniön järvien rannoilla on runsaasti kesähuviloita. Sen tähden paikkakunnalla on varsinkin kesäisin paljon myös muualta saapuneita. Seurakunnan tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Niissä voimme löytää yhteisen uskon pohjalta rakentuvan yhteyden. "Te ette siis enää ole vieraita ja muukalaisia, vaan kuulutte Jumalan perheeseen, samaan kansaan kuin pyhät. Te olette kiviä siinä rakennuksessa, jonka perustuksena ovat apostolit ja profeetat ja jonka kulmakivenä on itse Kristus Jeesus." (Ef. 2: 19-20)

Kihniön kirkko