Vapaaehtoiseksi seurakunnan toimintaan

Kiinnostaako seurakunnan toiminta? Haluatko osallistua vapaaehtoiseksi eri toimintoihin. Alla olevalla lomakkeella se onnistuu. Täytä lomake valitsemalla työala mikä kiinnostaa ja lähetä, niin otamme yhteyttä.

Vapaaehtoiseksi toimintaan

Alla olevalla lomakkeella voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi seurakunnan eri tehtäviin. Valitse sopiva tehtävä ja täytä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.