nuoria ruohikolla

Nuoret ja rippikoulu

Kihniön seurakunta järjestää nuorten toimintaa myös yhteistyössä eri tahojen.

Rippikoulu

Rippikoulu on järjestetty viime vuosina yhdessä Parkanon seurakunnan kanssa. Rippileirin ruokamaksu on 100 e (laskutetaan keväällä).

Rippikoulun aloitus Parkanon kirkossa ke 3.11. klo 18. Juonnettu jumalanpalvelus, riparikorttien ja ulkoläksyt-monisteiden jakaminen. Myös vanhempia toivotaan mukaan rippikoulun aloitukseen (kuljetusta ei järjestetä seurakunnasta).

Rippikoulupäivä su 20.2.2022 Parkanossa, ennakkoviikonloppu 2.-3.4.2022 Parkanon Poikkeusharjun leirikeskuksessa ja leiri 5.-10.6.2022 Poikkeusharjussa.

Seurakuntaan tutustumisen voi suorittaa syksyn ja talven aikana omassa seurakunnassa.

Nuorten illat

Parkanon seurakunnan nuorteniltoihin järjestetään Kihniöstä retkiä. Niihin ovat tervetulleita muutkin kuin rippikoululaiset.

konfirmaatioehtoolinen