Kirkolliset ilmoitukset

Jumalanpalvelus su 7.3. klo 10 (Tuomi) Kihniön seurakunnan YouTube-kanavalla.

Nuoret: Seurakunta haluaa tarjota noin 13-18-vuotiaille nuorille pienen korona-arkea ilahduttavan yllätyksen. Mikäli sinä kuulut/nuoresi kuuluu tähän kohderyhmään ja toivotte tällaista yllätystä, voit lähettää osoitetietosi Heidille joko sähköpostilla tai tekstiviestillä 10.3. mennessä. Yllätyksiä toimitetaan postilaatikoihin maaliskuun aikana. Heidi p. 040 804 9274/heidi.m.viita-virtanen@evl.fi

Päiväkerhoja ei ole viikolla 9.

Diakoniatyöntekijänä on aloittanut Heidi Viita-Virtanen (31.5.2021 saakka). Keskiviikkoisin diakoniatyöntekijän soittoaika klo 16-17 p. 040 804 9274. Voit toivoa esimerkiksi kotikäyntiä tai muuta keskusteluaikaa. Tällä hetkellä emme voi tehdä kotikäyntejä koronatilanteesta johtuen. Torstaisin diakoniatyöntekijä on paikan päällä toimistolla klo 9-11 keskustelua ja EU-ruoan jakamista varten (tiedotamme, kun EU-ruokaa tulee lisää). Mikäli tarvitset muuta tukea ja neuvontaa taloustilanteeseesi, varaathan erillisen tapaamisajan puhelimitse.

Jumalanpalvelukset Kihniön seurakunnan YouTube-kanavalla

internetissä, eikä niihin voi osallistua paikan päällä koronaepidemian vuoksi.

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma ja ke 9-12.

Vt. kirkkoherrana (osa-aikainen) on 1.11.2019-31.12.2021 välisenä aikana Jukka Taskinen Virroilta, p. 044-2751626. Osa-aikaisena seurakuntapastorina on Marja Tuomi.

EU-ruokaa jaossa vähävaraisille maanantaisin klo 9-11 seurakuntatalolla diakoniatoimistossa.

Jumalanpalvelussaarnoja Kihniön kirkosta voi kuunnella seurakunnan kotisivuilla www.kihnionseurakunta.fi