Kirkolliset ilmoitukset

Jumalanpalvelus su 29.11. klo 10 (Tuomi), YouTubessa nauhoitteena sunnuntain aikana.

Raamattupiiri maanantaisin klo 18 seurakuntatalolla.

Perhekerho keskiviikkoisin klo 10 seurakuntatalolla.

Kirkkokuoro keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla.

Ikäihmisten ja diakoniaväen joulujuhla ti 1.12., tarjoilu seurakuntatalolla klo 12 ja ohjelma jatkuu sen jälkeen kirkossa. Pieni paketti mukaan.

Joulukonsertti Hanna Ekola ja Virpi Salo ON PERUTTU!

Kasvomaskien käyttösuositus kaikissa tilaisuuksissa.

Diakoniapiiri ti 24.11. klo 12 seurakuntatalolla.

Jouluavustuksia annetaan tänä vuonna vain hakemusten perusteella. Hakemuksen voi laittaa sähköpostilla kihnion.seurakunta@evl.fi tai kirjepostilla tai soittaa ma ja ke klo 9-12 p. 040 804 9270. Hakemuksesta tulee ilmetä avun tarvitsijan nimi, yhteystiedot, taloudessa asuvien henkilöiden määrä ja perustelut (erityisesti koronasta aiheutuvat perustelut tulee mainita). Hakemukset tulee olla perillä viimeistään ma 30.11.

Vt. kirkkoherrana (osa-aikainen) on 1.11.2019-31.12.2021 välisenä aikana Jukka Taskinen Virroilta, p. 044-2751626. Osa-aikaisena seurakuntapastorina on Marja Tuomi.

EU-ruokaa jaossa vähävaraisille maanantaisin klo 9-11 seurakuntatalolla diakoniatoimistossa.

Jumalanpalvelussaarnoja Kihniön kirkosta voi kuunnella seurakunnan kotisivuilla www.kihnionseurakunta.fi