Kirkolliset ilmoitukset

Kuollut: Helvi Tellervo Mäkinen s. Keskinen 95 v.

Jumalanpalvelus su 11.8. klo 10 (Tuomi).

Elokirkko su 11.8. klo 14 Käskyvuorella (Tuomi). Kahvitarjoilu ja vapaaehtoinen kahviraha.

Kesäillan pysähdyspaikka to 8.8. klo 18 seurakuntatalolla ja kirkossa. Yhteislaulua sekä makkaran, kahvin ja vohvelin myyntiä. Lopuksi hartaus kirkossa. Illan tuotto diakoniatyön hyväksi. Kaikki ovat tervetulleita!

Tulossa: Kids´ Action la 17.8. klo 12-15 Kihniön Yhtenäiskoululla. Rovastikunnallinen miesten iltapäivä su 18.8. klo 15 Poikkeusharjun leirikeskuksessa Parkanossa. Vierailijana näyttelijä Ahti Jokinen, joka laulaa ja lausuu.

EU-ruokaa jaossa vähävaraisille maanantaisin klo 9-11 seurakuntatalolla diakoniatoimistossa.

Kirkkoherran tehtäviä hoitavat 1.1.-31.10. välisenä aikana Mauri Pihlajamaa ja Marja Tuomi (kumpikin 50 %).

Jumalanpalvelussaarnoja Kihniön kirkosta voi kuunnella seurakunnan kotisivuilla www.kihnionseurakunta.fi