Kirkolliset ilmoitukset

Kuollut: Päivi Elina Lahtinen s. Ohraluoma 46 v.

Jumalanpalvelus su 30.6. klo 10 (Pihlajamaa).

Suvilinnun laulut-yhteislaulutilaisuus ke 3.7. klo 18 seurakuntatalolla. Vapaaehtoinen kahviraha Kirkon Ulkomaanavulle.

Laulupiiri vierailee ti 2.7. klo 13 Iltaruskossa.

Kesäillan säveltuokio ke 10.7. klo 18 kirkossa. Juha Yli-Knuuttila laulu, Liisa Karttunen urut ja piano. Vapaa pääsy. Tilaisuuden jälkeen seurakuntatalolla kahvitarjoilu lähetystyön hyväksi.

Kirkko ja esinemuseo avoinna 10.6.-2.8. ma-pe klo 10-16. Yhteinen opas.

Lasten leikkikenttätoiminta 3.-28.6. välisenä aikana seurakuntatalon leikkikentällä. Tarkoitettu 4-8-vuotiaille, sitä nuoremmat voivat tulla yhdessä huoltajan kanssa.

EU-ruokaa jaossa vähävaraisille maanantaisin klo 9-11 seurakuntatalolla diakoniatoimistossa.

Kirkkoherran tehtäviä hoitavat 1.1.-31.10. välisenä aikana Mauri Pihlajamaa ja Marja Tuomi (kumpikin 50 %).

Jumalanpalvelussaarnoja Kihniön kirkosta voi kuunnella seurakunnan kotisivuilla www.kihnionseurakunta.fi