Kirkolliset ilmoitukset

Kuollut: Airi Kyllikki Nevala e Jokipii 86 v, Vilho Toivo Kivelä 86 v.

Helatorstain jumalanpalvelus to 13.5. klo 10 (Tuomi) YouTubessa.

Jumalanpalvelus su 16.5. klo 10 (Taskinen) YouTubessa.

Kaatuneitten muistopäivän seppeleenlasku su 16.5. klo 14 alkaen nauhoituksena YouTubessa.

Kesätyöpaikkoja leikkikenttäapulaisille avoinna. Katso tarkemmin seurakunnan kotisivuilta tai Facebookista.

EU-ruokakuorma on saapunut! EU-ruokakassi on tarkoitettu pienituloisille kihniöläisille ja sen voi hakea noin kerran kuussa. Ruokaa on jaossa to 6.5. klo 9-15 sekä pe 7.5. klo 16-18 diakoniatoimistolla, kirkkoherranviraston vieressä. Näiden päivien jälkeen EU-ruokaa on saatavilla diakonian päivystyksestä toukokuun ajan torstaisin klo 9-11 (helatorstaina ei päivystystä).

Kesätyöpaikka kirkon oppaalle avoinna. Katso tarkemmin seurakunnan kotisivuilta tai Facebookista.

Diakoniatyöntekijänä on aloittanut Heidi Viita-Virtanen (31.5.2021 saakka). Keskiviikkoisin diakoniatyöntekijän soittoaika klo 16-17 p. 040 804 9274. Voit toivoa esimerkiksi kotikäyntiä tai muuta keskusteluaikaa. Tällä hetkellä emme voi tehdä kotikäyntejä koronatilanteesta johtuen. Torstaisin diakoniatyöntekijä on paikan päällä toimistolla klo 9-11 keskustelua ja EU-ruoan jakamista varten (tiedotamme, kun EU-ruokaa tulee lisää). Mikäli tarvitset muuta tukea ja neuvontaa taloustilanteeseesi, varaathan erillisen tapaamisajan puhelimitse.

Jumalanpalvelukset Kihniön seurakunnan YouTube-kanavalla

internetissä, eikä niihin voi osallistua paikan päällä koronaepidemian vuoksi.

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma ja ke 9-12.

Vt. kirkkoherrana (osa-aikainen) on 1.11.2019-31.12.2021 välisenä aikana Jukka Taskinen Virroilta, p. 044-2751626. Osa-aikaisena seurakuntapastorina on Marja Tuomi.

Jumalanpalvelussaarnoja Kihniön kirkosta voi kuunnella seurakunnan kotisivuilla www.kihnionseurakunta.fi